Click here for Myspace Layouts

Tuesday, 6 March 2012

takde kerja cari kerja :D

assalamualaikum n salam sejahtera


beberapa hari yang lepas (tak ingat hari apa) . sedang aku rajin menelaah buku (bajet jer) , cikgu PSS sekolah aku datang ke kelas suruh aku stayback kat sekolah .

gambar hiasan semata-mata


aku ingatkan suruh bertugas susun buku ke balut buku ke .. rupe-2nya suruh aku and dayang's geng (tak kenal pon) cat dekat dinding luar PSS . so k , aku tak kesah langsung . aku lagi suka buat kerja-2 macam tu . hilang sikit stress dalam kepala otak ini . enjoy jugak laa waktu tuh . lagipun last pegang cat waktu aku lepasan UPSR . berzaman , berkurun punye cerita sudah ! tambah pulak dengan kehadiran dua orang hamba Allah yang begitu polite dengan kakak kakak senior diorang . betul-2 appreciate. kihkihkih . kome tengok laa sendiri . TAARAAAAA ~ 



dibah buat dengan kekusyukan . ish-3 dayang nih pantang nak camera kan ? :D



nie sorang lagi , suke sangat 'modelling cat' erk .. 



penuh dengan kelembutan . kahkahkah :P ntah hape-hape jer 

! sekian saje ! peace no war !




1 comment:

AMALINA YA'AKUB said...

hye awak jom join segmen first saya dan bff saya..

http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html